Whiteboard-marketingvideo's Casey L Messmer Videomarketing en Whiteboard-video's Videomarketing neemt in populariteit toe omdat bedrijven zich realiseren hoe nuttig het kan zijn om op nieuwe, meer persoonlijke manieren met klanten te communiceren. Als je nog niet hebt nagedacht over het gebruik van video om je merk te promoten, is dit het juiste moment. 26% van de internetgebruikers zoekt naar meer informatie na het bekijken van een videoadvertentie. Als het een goed getargete advertentie is die in de geest van de consument blijft, genereert deze meer weergaven. 80% van uw online bezoekers zullen een video bekijken, terwijl slechts 20% de inhoud in zijn geheel zal lezen. Zelfs zeer betrokken klanten nemen geen tijd om uw inhoud te lezen. Een populaire techniek voor videomarketing is het gebruik van een whiteboard. Je hebt video's zoals deze de afgelopen jaren waarschijnlijk ooit online gezien en ze hebben bewezen een effectieve vorm van videocommunicatie te zijn. Whiteboard-animatievideo's zijn de perfecte manier om een ​​ingewikkeld idee heel eenvoudig te maken, zodat het gemakkelijker te begrijpen is. Hier zijn twee veel voorkomende typen whiteboard-video's die kunnen worden gemaakt:

1. Visual Whiteboard

Deze techniek is een van mijn favorieten. Het betreft in feite een camera die de hand van een kunstenaar rond een whiteboard volgt, zoals genoemde kunstenaar afbeeldingen maakt die visueel het verhaal van de video complimenteren. De video wordt vervolgens"versneld"tijdens de postproductie om met de audio-vertelling te synchroniseren.

2. Eén persoon weergegeven

Deze video's zijn precies wat ze klinken - gewoon een persoon die voor een whiteboard staat, wegkijkend omdat hij een soort van uitleg biedt. Deze zijn geweldig omdat ze een persoonlijke, menselijke aanwezigheid combineren met visuals via het whiteboard. Gebruikmaken van nieuwe marketingtechnieken kan het verschil maken voor een onderneming van elke omvang. Bedrijven die moderne technologie gebruiken om het woord over hun producten en diensten te verspreiden, haalden vaak hun maandelijkse omzetdoelstellingen. Whiteboard-animatie is gemaakt door de evolutie van internetmarketing. Deze video's bieden u een unieke kans om contact te leggen met uw klanten op een manier die de omzet en verkoop aanzienlijk kan verhogen. Door creatief te tekenen en commentaar toe te voegen wordt de geest meer betrokken, verbetert retentie, wordt je publiek gefocust en wordt het in je bericht getrokken. Het publiek wordt veel meer betrokken. Kijkers zullen geloven dat als je de tijd hebt genomen om je informatie boeiender te maken, deze meer waard is. Whiteboard-animatievideo's zijn een evolutie die ons in staat stelt om ons te onderscheiden van de rest. Virtual Media Group werd opgericht in 2009 en heeft video's gemaakt voor klanten in heel de Verenigde Staten en Canada, Puerto Rico, Frankrijk, India, Taiwan en Australië. Als International Video Marketing Agency bieden we voice-over-talent in meer dan 80 verschillende talen en dialecten om het bereik van je video's te vergroten.